Lionhead breidt diensten uit

Nu ook communicatieadvies

Sinds kort schuilt er een ervaren communicatieadviseur in onze gelederen. Daarmee doen wij onze claim ‘full service internetbureau’ alweer eer aan. Want u kunt nu ook bij ons terecht voor copywriting, conceptontwikkeling, content , (e-) mailings, social media-activiteiten, en strategisch communicatieadvies.

Herkent u dit?
U hebt door Lionhead een prachtige website laten bouwen. De techniek is dik in orde en ook grafisch kunt u er een puntje aan zuigen. Dankzij e-smart komen prospects zelfs via een omweg bij u uit. Haarscherpe SEO verzekerde u van een benijdenswaardige plek op de ranglijsten van Google. Verzekerde, ja. Verleden tijd, helaas.

De ontwikkelingen op het internet zijn nauwelijks bij te houden. De communicatiemiddelen waar u voorheen drie jaar mee vooruit kon, zijn nu in een paar maanden verouderd. Dat is heel frustrerend, al helemaal als u ook nog een zaak te runnen hebt. Voor u is uw website bijzaak, voor ons core-business. De zorg voor uw website nemen wij u graag uit handen. Nu wij over een in-house communicatieadviseur beschikken, is het nog makkelijker schakelen. Voor u en voor ons. Samen houden wij uw online aanwezigheid actueel. Bijvoorbeeld met een periodieke analyse van uw website.

Of misschien herkent u dit?
U hebt uw loeistrakke nieuwsbrief met veel tamtam aan uw klanten aangekondigd. De eerste twee uitgaven kreeg u er nog wel uit, maar nu hebt u andere prioriteiten. Dat knaagt, want eigenlijk wilt u woord houden en regelmatig van u laten horen. Kon u die klus nu maar delegeren aan een betrouwbare partner. Liefst aan iemand die u kent, en bij wie u aan een half woord genoeg hebt.

Een laatste scenario:
U wilt uw diensten onder de aandacht brengen bij uw prospects. U hebt één of meerdere acties in gedachten en behoefte aan deskundig communicatieadvies. Het liefst zou u de uitvoering ook uit handen geven. Want u hebt wel wat anders aan uw hoofd.

Herkenbaar?
Wel voor Lionhead. Met de meeste van onze klanten werken wij al jaren samen en hebben wij een grote vertrouwensband. Wij weten als geen ander waar de schoen wringt. Wij denken graag met u mee. Daarom bedachten wij een oplossing, in de vorm van een eigen communicatieadviseur. Zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Allround adviseur
Daarom kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor professioneel communicatieadvies, geleverd door Madelon Heering. Met ruim vijftien jaar  ervaring in conceptontwikkeling, (actie) marketing, (bedrijfs) journalistiek, copywriting, communicatieadvies en sales bij  bedrijven als AEGON, Credit Agricole en Sanoma, is Madelon de uitgelezen persoon om u met raad en daad bij te staan bij al uw communicatie-activiteiten.

“Verandering van spijs doet eten en dat geldt ook voor mij”, zegt zij over de overstap naar de Haarlemse Waarderpolder. “Ik vind het ontzettend leuk om mijn expertise te mogen inzetten voor de relaties van Lionhead. Wij vullen elkaar goed aan. Op technisch, commercieel en grafisch vlak is Lionhead uitstekend uitgerust, maar zij misten kennis in allround communicatie. Die breng ik graag in. Relaties van Lionhead kunnen bij mij terecht voor zowel advies, als strategie, als uitvoering. Ik zie ernaar uit om met hen samen te werken.”

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren